Geleid door een oude profetie daalden zo’n 30 jaar geleden de Q’ero, directe afstammelingen van de Inca’s, uit de hoge bergen van de Andes af. Daar leefden zij bijna 500 jaar afgesloten van de rest van de wereld. Eeuwenlang hebben hun medicijnmannen en - vrouwen de traditionele wijsheid van de paqo, de priester genezer, bewaard en van generatie op generatie doorgegeven. Deze pure kennis en wijsheid is nu beschikbaar van de bron zelf. Vanaf 2011 begonnen paqo’s uit Peru hun eigen training in Nederland en later ook in Zweden, Duitsland en Peru zelf. Hun studenten leren op authentieke wijze de weg van een paqo te bewandelen, in hun taal Pampamesayoq genoemd. Op deze wijze brengen de Q’ero paqo’s hun profetie in de wereld:

“Breng jullie pure, traditionele wijsheid de wereld in en begeleid mensen om dit wonderschone pad van het hart te lopen”.

In de serie word je door de één-op-één vertaling op directe wijze door de Q’ero paqo’s begeleid. De serie van 4 boeken is in het Engels vertaald door Dennis Alejo Mango, de redactie is van de hand van Inge Teunissen.

De gedrukte serie is te bestellen bij Bol.com. Als E-boek is de serie verkrijgbaar bij Amazon.com.

(Click here for the Serena Series in English )

 
9200000010862712

Deel 1  Dit boek is gebaseerd op het eerste trainingsjaar en bevat de eerste stappen op dit pad van de Pampamesayoq. Onderwerpen die in deel 1 uitgebreid aan de orde komen, zijn:

 

- de kosmologie van de Q’ero
- de spirituele vocabulaire van de Q’ero sjamanen 
- hoe een despacho of een offerande te maken 
- heling met behulp van natuurlijke spirits, Mukis and Anchanchus
- het opbouwen van een medicijnbundel of mesa 
- zuiveringsrituelen en een eerste helingtechniek

   
9200000021713237

Deel 2 Van deze serie is het resultaat van het tweede trainingsjaar. De Q’ero leraren begeleiden hun westerse studenten verder op dit pad van liefde en licht. In dit boek openbaren zij meer van de uitgebreide, traditionele en heilige kennis van de wereld van de levende energie.                   In dit deel wordt vooral aandacht besteed aan:

 

- de lagen van Moeder Aarde
- de negen tempels van het energetische hart
- klankheling
- de verder opbouw van de medicijnbundel

 

 

 

   
9200000038443224

Deel 3 van de serie bevat terugkerende thema’s als de nieuwe tijd, het opbouwen van een medicijnbundel en voegt authentieke zuiveringsrituelen en helingen toe. Echter, de essentie van Opening up to sacred Cosmic Energies ligt in de leringen van de Q’ero paqos over:

 

- de sterren van de Pleiaden
- de zeven lagen van de bovenwereld

 

 

   
9200000056845886

Deel 4 is het laatste deel in deze serie. Tijdens het vierde jaar van training ligt de nadruk op de medicijnbundel. Van de 13 stenen waaruit de mesa traditioneel bestaat, leggen de paqo’s uitgebreid uit hoe met elke steen afzonderlijk, of in combinatie met andere stenen uit de mesa, gewerkt kan worden. Dit laatste deel bevat daarnaast een schat aan authentieke rituelen voor heling en zuivering.

Click  here for the books of Serena