Wie zijn wij

Onze teamleden hebben al een heel professioneel leven achter de rug. Op oudere leeftijd wilden wij iets bieden wat daadwerkelijk positief effect heeft op het welbevinden en de gezondheid van mensen. Ook voor onszelf. Dat bleek mindfulness te zijn.

 

Inge Teunissen
 
Heeft een master degree in Management & Organisatie en is management adviseur, loopbaan-, lifecoach en trainer. Sinds 2007 is zij zelfstandig ondernemer. Inge heeft de postdoctorale opleiding voor mindfulness trainer afgerond aan het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness in Nijmegen. Zij geeft mindfulness training voor mensen met stressklachten (MBSR) en compassietraining (MBCL).

Mijn missie: mensen nieuwsgierig maken naar zichzelf, zodat zij hun sociale en maatschappelijke relaties bewuster en met meer vertrouwen en plezier beleven.

Van haar hand verscheen recent een booklet over de positieve invloed van mindfulness op mensen met depressieve klachten. Tevens schreef zij een serie van vier boeken over traditionele Peruaanse geneeswijzen.

Website: www.mindfulnesskring.nl
Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Mobiel: 06 – 208 508 08

 

Tom den Daas

Is doorlopend zijn werkzame leven huisarts, verzekeringsarts en bedrijfsarts geweest en thans nog werkzaam als bedrijfsarts vanuit zijn eigen onderneming. Hij geeft mindfulness training voor mensen met depressieve en angstklachten (MBCT).

Mijn missie: mindfulness is het beste medicijn, je maakt het zelf.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 06 – 102 913 26

 

Charles Hertel

Heeft een master degree NLP en is opgeleid in transactionele analyse en systemisch werken. Vanuit zijn achtergrond arbeid en gezondheid geeft hij therapie aan werknemers bij onder andere stress, burnout, angsten, somberheid en depressiviteit. Charles is in staat om met humor zware onderwerpen ”licht” te maken en laat je beleven: hoezeer je je van de wijs laat brengen en dat je zelf invloed hebt. Als mensen liever in de veiligheid van hun eigen omgeving blijven of niet in staat zijn om te reizen, komt hij bij ze thuis. Charles doet mindfulness - based interventies (MBI) tijdens therapeutische sessies. 

 Mijn missie is mensen te helpen om hun eigen kracht te erkennen en geloof te hebben in hun eigen talenten om hun leven blijvend te verbeteren.   

Website: www.bozcoaching.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 06 – 100 973 43


Anderen

Wij werken ook samen met:

Eline van Esch, musicus, www.spiritflute.nl.

Marijke Markus, vitaliteitscoach, www.inzichtinzicht.nl.

Marlies van Son, yoga docente, www.quantumvision.nl